Nieuw leven voor betekenisvolle gebouwen? Het begint bij een haalbaarheidsonderzoek. Lees meer

Pre-sale zelfbouwwoningen Bonskazerne gestart

26 juli 2024

Wonen op de Generaal de Bonskazerne in Grave kan straks op verschillende manieren, zelfbouw is daar één van. Steenvlinder realiseert 26 unieke zelfbouwwoningen in legeringsgebouw E2 op De Bonskazerne, variërend in afmeting tussen de 45 en 68 m². Geen huis of appartement in gebouw E2 wordt hetzelfde, want als koper kun je de woning zelf indelen. En omdat je de woning zelf afbouwt, heb je ook grip op de kosten.

Voor je zelf aan de slag gaat, maakt Steenvlinder het gebouw zelfbouwrijp. De voordeuren en de aansluitingen tot in de meterkast worden geplaatst, er komen balkons en de gemeenschappelijke ruimte wordt opgeknapt. Daarna kun je als koper aan de slag. Steenvlinder levert een Bouwwijzer waarin alle richtlijnen voor de afbouw staan en er is een Bouwcoach beschikbaar die allerhande vragen kan beantwoorden.

Pré-sale gestart

De pre-sale van de Bonskazerne E2 is gestart. Op de website van Steenvlinder staat het complete aanbod: prijsranges, specificaties en voorbeeldplattegronden van de 26 zelfbouwwoningen. De woningen variëren van 45 tot 68 m² en zijn verkrijgbaar vanaf €138.000 tot €236.000 vrij op nam. Perfect voor starters uit de regio Land van Cuijk en Nijmegen. Schrijf je in op de website van Steenvlinder en ontvang tips & tricks voor zelfbouw van de Koperscoach. Deelname aan de pre-sale geeft je voorrang bij de officiële start verkoop.

Wil je meer weten over de zelfbouwwoningen in Bonskazerne E2? Bekijk de website van Steenvlinder voor meer informatie.