Professionele monumenteneigenaar en hulp nodig bij verduurzamen? Kijk dan op Duurzaamheid & Circulariteit

Kerkgebouw zoekt sociale ondernemer die wil delen

13 augustus 2024

Welke kansen zie jij om in en met dit bijzondere gebouw te gaan ondernemen? We zoeken een maatschappelijke ondernemer die hier primair zijn of haar eigen bedrijf gaat uitoefenen en tegelijk een hart heeft voor de Velpse samenleving. Concreet betekent dat dat je de deuren ook graag openzet voor anderen. Een koor dat wil oefenen, de bridgeclub, misschien af en toe een feest of een diner.

In de aanbieding

Een prachtige en historische plek in het centrum van het prachtige dorpje Velp, gelegen naast Arnhem. Een dorp met een rijk maatschappelijk leven en een oud kerkje op zoek naar een nieuwe toekomst. Stel dat jij de sleutel krijgt wat zou je gaan doen om het sociale, maatschappelijke en culturele leven in Velp te bedienen?

Praktische informatie

Het charmante kerkje is ongeveer 300 m2 groot. Behalve de kerkzaal zijn er ook enkele kleine ruimtes. De ruimtelijke bestemming van het pand is maatschappelijk. We zoeken een huurder die de lasten van de locatie kan dragen op basis van een kostprijsdekkende huur. Op basis van onze eerste ramingen bedraagt deze ca 25.000 euro op jaarbasis.

Oproep

Vertel ons in een A4tje en/of een video van maximaal 1 minuut wat jouw idee is en wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op locatie. In onze selectie zullen we nadrukkelijk letten op de combinatie ondernemerschap en het beschikbaar houden van het gebouw voor maatschappelijke en culturele activiteiten.

Stuur voor  1 september 2024 je A4tje en/of video naar Suzanne ter Harmsel via s.harmsel@boei.nl. Zij is ook beschikbaar voor vragen telefonisch op 06 147 291 97 of per e-mail.